Lees wat klanten vertellen over Autobedrijf May & Maykel Crutzen in Ubachsberg

9.5

30 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
10

Super service

Via May en Maykel een tweede hands auto gekocht. Super service, persoonlijk contact en eerlijk advies! Nog altijd zeer tevreden met de aankoop.

Aanbevelen?

Ja

10/10/2019

Kai Monsuwe

10

Eerlijk kwaliteit en niet te duur

Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat hier iemand voor de gek gehouden wordt. Eerlijk en kwalitatieve service.

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

Wim Bisschoff

9

Prima service

Prima service voor een goedkope auto. Alleen klein beetje mis gegaan met het bellen voor op te halen. Uiteindelijk goed verlopen.

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

Fer

10

Betrouwbaar, servicegericht, professioneel

Positief!!

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

bas

10

Geweldig

In een woord geweldige service eerlijk advies ,ik heb al her en der veel reclame gemaakt. Kom graag bij deze garage terug.

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

Elly Roebroeks

9

Zeer vriendelijk, uiterst behulpzaam en meedenkend. Daarnaast ook echt betrouwbaar.

Gehele gezin inclusief opa en oma gaan uitsluitend naar Maikel Crutzen voor onderhoudsbeurten en reparaties en eventueel ook koop van auto. De beurten en reparaties worden altijd correct en betrouwbaar uitgevoerd. Er wordt ook eerlijk aangegeven als een reparatie niet mogelijk is. Wij zijn heel blij met Maikel Crutzen, die uiterst vriendelijk en behulpzaam is.

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

pascale

10

Alles volgens afspraak tot volle tevredenheid.

Eenvoudig afspraak kunnen maken, zelfs op korte termijn. APK en groot onderhoud tegen een prijs waar ik niet van ben geschrokken.

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

Gerrie Voragen

9

Staan altijd vriendelijk en vakkundig voor ons klaar.

Wij zijn zeer tevreden over deze garage, beide privé en zakelijk hebben ze ons altijd goed geholpen en de auto's keurig in orde gemaakt.

Aanbevelen?

Ja

01/07/2019

Cor van Velzen

10

Chapeau : een klantvriendelijke 1e kennismaking

Naar volle tevredenheid geholpen bij de vervanging van de accu.

Aanbevelen?

Ja

02/06/2019

Jef Brouwers

8

Jullie zijn een tiptop bedrijf, betrouwbaar en correct

Jullie zijn een tiptop bedrijf. Betrouwbaar en correct.

Aanbevelen?

Ja

09/04/2019

Gardie

10

Vriendelijk en professioneel

Inmiddels zijn we al 3 generaties klant bij May en Maykel. Dit spreekt voor zich toch?! De beide heren staan altijd voor je klaar en als er zich een probleem aandient met een auto wordt gezamenlijk gezocht naar een passende oplossing. Fijn om op je garage te kunnen vertrouwen!

Aanbevelen?

Ja

09/04/2019

Lea

9

Correct en faire prijs

Altijd correct

Aanbevelen?

Ja

09/04/2019

Jean

10

Een fijn en kundig familiebedrijf waar je altijd op kan rekenen, zonder dat ze teveel berekenen

May en Maikel denken altijd met je mee om de autokosten beheersbaar te houden

Aanbevelen?

Ja

07/04/2019

Lex de Vos

10

Eerlijk, deskundig, extra service (zoals leenauto), vriendelijk.

In ruim twintig jaar ervaring met het bedrijf kan ik - als ik dat al zou willen - geen enkele misser melden. Vader en zoon doen er alles aan hun klanten tevreden te houden. Ik heb grote bewondering voor hun expertise en klantgerichtheid!

Aanbevelen?

Ja

05/04/2019

J. de Lang

10

Goede service,directe hulpverlening, vakkundige reparatie. Oplossingsgericht denken en geen verrassi

Goede service, directe hulpverlening, vakkundige reparatie. Oplossingsgericht denken. Geen verrassingen achteraf, houdt zich aan afspraken.

Aanbevelen?

Ja

05/04/2019

AJF van den Berg

9

Een zeer goede service, niet duur en zeer vriendelijk personeel die meedenken met de klant.

De klant staat centraal bij het garagebedrijf. Het bedrijf is goed bereikbaar en heeft verstand van zaken.

Aanbevelen?

Ja

18/03/2019

ed

10

Super service

Altijd vriendelijk, behulpzaam en correct.

Aanbevelen?

Ja

14/03/2019

Dolhain

8

het is een voorrecht om klant te zijn.het goede, maarten.

gewoon degelijk en goed.

Aanbevelen?

Ja

12/03/2019

maarten willeken

10

Uiterst behulpzaam en vriendelijke prijzen

Ik kom hier al 25 jaar...

Aanbevelen?

Ja

12/03/2019

Denis

8

zeer behulpzaam en vriendelijk

goede hulp tegen een aantrekkelijke prijs

Aanbevelen?

Ja

12/03/2019

Jane

10

Goede en snelle service

We zijn al vele jaren naar tevredenheid klant bij autobedrijf May Crutzen.

Aanbevelen?

Ja

08/03/2019

ramon

9

Persoonlijke aandacht, goeie koffie.

Onderhoud bedrijfswagenpark, zeer tevreden.

Aanbevelen?

Ja

08/03/2019

Mick

8

Al ruim 25 ervaar ik een goede service

Prima werkplaats voor n schappelijke prijs

Aanbevelen?

Ja

08/03/2019

Sjaak

9

zeer goede service

Ben al meer als 30 jaar klant bij Crutzen . Als de mogelijkheid er is kan men direct langs komen ,en word je meteen geholpen. Goede service en klantvriendelijk.

Aanbevelen?

Ja

08/03/2019

funs

10

Prima

Altijd bereid te helpen; goede adviezen

Aanbevelen?

Ja

08/03/2019

wgm

10

Uitstekende dienstverlening tegen gunstige prijs

Prima bedrijf. Uitstekende dienstverlening. Klantvriendelijk. Gunstige prijs.

Aanbevelen?

Ja

08/03/2019

Hans van Reen

10

Goede garage

Mijn ervaring goede garage eerlijk altijd berijd voor een oplossing vervangende auto als je de auto moet daar moet laten voor reparatie

Aanbevelen?

Ja

08/03/2019

gina

10

Vakbekwaam en een meer dan uitstekende service

Zou geen 40 jaar klant zijn als me iets niet zou bevallen. Ook de koffie is super.

Aanbevelen?

Ja

08/03/2019

gijs

9

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Ik ben hier al 40 jaar klant en altijd goed en eerlijk geholpen. Afspraken worden nagekomen en bij evt. calamiteiten wordt vooraf overlegd.

Aanbevelen?

Ja

08/03/2019

Hans

10

Perfect

Wordt Altijd netjes en correct geholpen

Aanbevelen?

Ja

08/03/2019

mikel