Lees wat klanten vertellen over Autobedrijf May & Maykel Crutzen in Ubachsberg

9.4

43 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
9

Inruil auto

Heb mijn auto verkocht en de deal was snel gesloten voor beide partijen. Afwikkeling ging snel en zonder problemen. Vriendelijke mensen en eerlijk zaken mee te doen.

Aanbevelen?

Ja

14/05/2021

Joop

10

Geweldige goede service

Sinds ik auto rij ben ik al klant bij hun, dat is al bijna 40 jaar. Ik ben zeer tevreden over de hele goede service. Gr Hub Bosch

Aanbevelen?

Ja

10/05/2021

Hub

9

uitstekende service

al ruim veertig jaar klant en zowel in aankoop als in onderhoud van onze auto's zijn er al die jaren nooit klachten geweest

Aanbevelen?

Ja

10/05/2021

wim

10

No nonsens. Gewoon uitstekend.

Eerlijk, gewoon en gedegen goed.

Aanbevelen?

Ja

03/04/2021

Leo

10

Uitstekende service

Heel goed setvice en eerlijke prijs

Aanbevelen?

Ja

31/03/2021

Jan

6

Goed

Goed en gewoon

Aanbevelen?

Ja

17/03/2021

Jos

10

Al 30 jaar topservice

May en Maykel zijn al járen mijn leverancier voor auto’s en het onderhoud wordt ook door hun verzorgd. Ik heb altijd prima auto’s gehad en word op mijn wenken bediend!!

Aanbevelen?

Ja

14/03/2021

Barbara Vandermullen

10

Goed en deskundig advies

Staat altijd klaar om advies te geven. Deskundig. En zeker ook zo eerlijk als een reparatie geen nut heeft of niet nodig is.

Aanbevelen?

Ja

13/03/2021

Remco

10

Zeer goed

Zijn werkzaamheden zijn gewoon zeer goed in het onderhoud

Aanbevelen?

Ja

13/03/2021

Astrid Prevos

10

Niet alleen citroen

Ik kom er al jaren. Heb nooit een citroen gehad, maar dat is geen probleem. Alle dure reparaties worden vooraf besproken dus geen nare verrassingen. En goedkoper, en sneller dan de merken dealer.

Aanbevelen?

Ja

13/01/2021

Jan

10

Super service

Al de 2e generatie klanten dus al ruim 60 jaar tevreden. Dit zegt genoeg toch?!

Aanbevelen?

Ja

06/05/2020

Lea

10

Top Garage

Very good service and prices, fast help when we needed it. Nice and friendly👍🏻highly recommended

Aanbevelen?

Ja

24/01/2020

Regina

8

behulpzaam!

Van oudsher ben ik klant bij een garage in de buurt van mijn voormalige woonplaats. Maar tijdens hun vakantie openbaarde zich een acuut probleem aan de rem van mijn auto. De olie liep weg en de druk verminderde zodat snel ingrijpen was geboden: er kon niet langer gewacht worden. May en Maykel Crutzen hebben het probleem snel opgelost, met vriendelijke toelichting en tegen schappelijke kosten. Ik voelde me goed geholpen.

Aanbevelen?

Ja

22/01/2020

Michel Rompelber

10

Super service

Via May en Maykel een tweede hands auto gekocht. Super service, persoonlijk contact en eerlijk advies! Nog altijd zeer tevreden met de aankoop.

Aanbevelen?

Ja

10/10/2019

Kai Monsuwe

10

Eerlijk kwaliteit en niet te duur

Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat hier iemand voor de gek gehouden wordt. Eerlijk en kwalitatieve service.

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

Wim Bisschoff

9

Prima service

Prima service voor een goedkope auto. Alleen klein beetje mis gegaan met het bellen voor op te halen. Uiteindelijk goed verlopen.

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

Fer

10

Betrouwbaar, servicegericht, professioneel

Positief!!

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

bas

10

Geweldig

In een woord geweldige service eerlijk advies ,ik heb al her en der veel reclame gemaakt. Kom graag bij deze garage terug.

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

Elly Roebroeks

9

Zeer vriendelijk, uiterst behulpzaam en meedenkend. Daarnaast ook echt betrouwbaar.

Gehele gezin inclusief opa en oma gaan uitsluitend naar Maikel Crutzen voor onderhoudsbeurten en reparaties en eventueel ook koop van auto. De beurten en reparaties worden altijd correct en betrouwbaar uitgevoerd. Er wordt ook eerlijk aangegeven als een reparatie niet mogelijk is. Wij zijn heel blij met Maikel Crutzen, die uiterst vriendelijk en behulpzaam is.

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

pascale

10

Alles volgens afspraak tot volle tevredenheid.

Eenvoudig afspraak kunnen maken, zelfs op korte termijn. APK en groot onderhoud tegen een prijs waar ik niet van ben geschrokken.

Aanbevelen?

Ja

09/10/2019

Gerrie Voragen

9

Staan altijd vriendelijk en vakkundig voor ons klaar.

Wij zijn zeer tevreden over deze garage, beide privé en zakelijk hebben ze ons altijd goed geholpen en de auto's keurig in orde gemaakt.

Aanbevelen?

Ja

01/07/2019

Cor van Velzen

10

Chapeau : een klantvriendelijke 1e kennismaking

Naar volle tevredenheid geholpen bij de vervanging van de accu.

Aanbevelen?

Ja

02/06/2019

Jef Brouwers

8

Jullie zijn een tiptop bedrijf, betrouwbaar en correct

Jullie zijn een tiptop bedrijf. Betrouwbaar en correct.

Aanbevelen?

Ja

09/04/2019

Gardie

10

Vriendelijk en professioneel

Inmiddels zijn we al 3 generaties klant bij May en Maykel. Dit spreekt voor zich toch?! De beide heren staan altijd voor je klaar en als er zich een probleem aandient met een auto wordt gezamenlijk gezocht naar een passende oplossing. Fijn om op je garage te kunnen vertrouwen!

Aanbevelen?

Ja

09/04/2019

Lea

9

Correct en faire prijs

Altijd correct

Aanbevelen?

Ja

09/04/2019

Jean

10

Een fijn en kundig familiebedrijf waar je altijd op kan rekenen, zonder dat ze teveel berekenen

May en Maikel denken altijd met je mee om de autokosten beheersbaar te houden

Aanbevelen?

Ja

07/04/2019

Lex de Vos

10

Eerlijk, deskundig, extra service (zoals leenauto), vriendelijk.

In ruim twintig jaar ervaring met het bedrijf kan ik - als ik dat al zou willen - geen enkele misser melden. Vader en zoon doen er alles aan hun klanten tevreden te houden. Ik heb grote bewondering voor hun expertise en klantgerichtheid!

Aanbevelen?

Ja

05/04/2019

J. de Lang

10

Goede service,directe hulpverlening, vakkundige reparatie. Oplossingsgericht denken en geen verrassi

Goede service, directe hulpverlening, vakkundige reparatie. Oplossingsgericht denken. Geen verrassingen achteraf, houdt zich aan afspraken.

Aanbevelen?

Ja

05/04/2019

AJF van den Berg

9

Een zeer goede service, niet duur en zeer vriendelijk personeel die meedenken met de klant.

De klant staat centraal bij het garagebedrijf. Het bedrijf is goed bereikbaar en heeft verstand van zaken.

Aanbevelen?

Ja

18/03/2019

ed

10

Super service

Altijd vriendelijk, behulpzaam en correct.

Aanbevelen?

Ja

14/03/2019

Dolhain